Bæredygtighed

XTM ER EN CO2-NEUTRAL VIRKSOMHED

En del af bæredygtighed er at have noget meningsfuldt at give videre til næste generation. 'Cross The Mountain' er vores formåls erklæring. Vores påmindelse til hinanden. Bjerget er der. Vandr det. Kør det. Stå på ski det. Board det. Og tag dig af det. Vi ønsker, at alle typer eventyrlystne mennesker udforsker længere og træder lettere. Naturen inspirerer os, og derfor ved vi, at det er vigtigt at passe på Moder Natur. Vi er en samarbejdsvillig flok, men på to ting vil vi aldrig gå på kompromis: vores kvalitet og vores klimapåvirkning og ansvar.
GØR DET GODT. VÆR FRIT. HA' DET SJOV.
 

Certificeret Kulstofneutral

VI HAR VÆRET CERTIFICERET KULSTOFNEUTRALE SIDEN LÆNGE TILBAGE I 2008
Faktisk var vi det første australske sportsudstyrsselskab, der gjorde det. Som virksomhed består vores kulstofaftryk af emissioner, der stammer fra vores produktion, forsyningskæde, australske hovedkontor og lageroperationer og endda produktleverancer, der når frem til din hoveddør.
Med hjælp fra Carbon Reduction Institute måler og kompenserer vi vores emissioner ved at investere i bæredygtige projekter rundt omkring i verden, som f.eks. vindenergi til skovrejsning til vandkraftanlæg. Hvert produkt, vi laver, er 'Certified Carbon Neutral'.
Vi bidrager positivt til løsningen med at redde vores alpine miljø for kommende generationer.
 

Vores Natur- og Genbrugsmaterialer

HIGH-TEC, HIGH-QUALITY OUTDOOR PRODUKTER BEHØVER IKKE AT TILFØJE PLASTIK OG EMISSIONER TIL DET NATURLIGE MILJØ.
Vores designhold i Australien er drevet af at skabe de bedste produkter, der lader dig udforske jorden med selvtillid. Produkter lavet af så mange naturlige og genanvendte fibre som muligt - fra etiske kilder, Woolmark Certified, Aussie Merino uld, TENCEL (fibre udvundet fra bæredygtigt kildet træmasse), økologisk bomuld (som bruger mindre vand til produktion end standard bomuld eller bambus. Vi kan levere teknisk fremragende produkter fra naturlige og genbrugte materialer.
Vores vandafvisende behandlinger er 100% PFC-fri. PFC'er er skadelige kemikalier, der ofte bruges i sne- og udendørsindustrien. De er blevet fundet i vores vandløb og er skadelige for vores helbred og miljø.
 

Emballage og Forsendelse

Vores mål inden 2024’s afslutning er at implementere brugen af udelukkende 100% genanvendte materialer til vores emballage. I øjeblikket anvender vi 100% genanvendelige papkasser, der er forseglet med bæredygtig brun papir tape, og vores boblefolieplast er fremstillet af 50% genanvendt materiale. Derudover kompenserer vi altid for CO2-udslippet fra fragten, når du handler på XTM.dk.