Hvad skal man have med på sin første skiferie? - XTM DK

Hvad skal man have med på sin første skiferie?

Glem ikke disse 7 uundværlige ting til din første skiferie

Planlægger du din første skiferie, men ved ikke, hvad du skal have på? Med nogle enkle tricks og tips kan du springe fra nybegynder til professionel og forblive varmere end en skumfidus på bålet.

Som enhver vild flugt er det afgørende at beskytte dig mod elementerne for at nyde din tur, og din første gang i sneen er ikke anderledes.

Uanset om du sightseeing, kælker eller endda går på snesko, vil disse 7 omhyggeligt udvalgte must-have ting holde dig varm, tør og behagelig, hurtigere end du kan sige "sneboldkamp".

1. Start med en basislag

Lag er afgørende, når det kommer til at holde varmen i sneen, og fugttransporterende basislag er det perfekte sted at starte.

Vi vælger Woolmark Certified, Australsk Merinould. De er et naturligt valg for os, da de ikke tilføjer plastik og udledninger til verden. Plus, Merinould er termogent. Det betyder, at det holder dig varm, når du er kold, men også køler dig ned, når du bliver varm. Merinould er også åndbar, antibakteriel og lugtresistent.

Det er ikke underligt, at australske får altid, ser så glade ud.

2. Øg varmen med en mellemlag

Tag din foretrukne dun- eller fleecejakke på for den ekstra varme på din første tur til sneen.

Dun- eller pufferjakker er et fremragende valg som mellemlag. Deres varme-vægt-forhold er næsten uovertruffent, hvilket gør dem til et smart valg til pakning. Eller hvis du kalder dig selv varmblodet, kan du vælge en puffer-vest. Den vil holde din kerne varm uden at overophede resten af din krop.

3. Tid til det ydre lag

At glemme dit ydre lag svarer til at glemme at have sokker på med sko. Ja, du kan vælge ikke at have det på, men hvis det sner (eller endda regner), bliver du vådere end en snemand, der slapper af i en jacuzzi.

Brug vandtætte jakker og bukser i sneen, der er minimum 10K vandtætte. Hvis du vil have det bedste af det bedste, skal du vælge udstyr med en 20K-bedømmelse.

Det er også vigtigt at bemærke forskellen mellem vandafvisende og vandtæt. Vandafvisende fungerer kun godt mod en let dis, mens vandtæt kan hjælpe mod en regnbyge (i en vis grad).

4. Glem ikke handskerne

Som de fleste af os ved, undslipper varmen fra ekstremiteterne - vores hænder, fødder og hoved. Så at få et par handsker er en sikker måde at holde dig ude i sneen længere.

Når du vælger handsker, skal du lede efter par, der har isolering og vandtæthed. På den måde forbliver dine hænder varme og tørre.

Det er også godt at vide, at hvis du fryser, vil en vante være det varmeste valg, men hvis du foretrækker at have mere fingerfærdighed, er det svært at komme uden om en læderhandske.

5. Briller til glansen

Let at glemme, men du vil sparke dig selv, hvis du gør det, briller som solbriller eller skibriller er et must for førstegangsbesøgende i sneen.

Når solen rammer sneen, kan glansen være blændende. Tro os, tilføj nogle solbriller eller skibriller til din pakkeliste, og dine øjne vil takke os senere.

6. Noget til dit hoved

Sidst men ikke mindst kan du ikke glemme den pålidelige hue. Som vi sagde tidligere, undslipper varmen fra dine ekstremiteter, så at dække dit hoved under sneforhold garanterer at holde dig varmere i længere tid.

Det bedste ved huer er mangfoldigheden at vælge imellem. Match det med dit outfit (eller personlighed) for ultimativ snevibe.

At beslutte, hvad man skal have på i sneen Vores praktiske tjekliste gør det lettere at beslutte, hvad man skal have på i sneen.

Husk, nøglen er lag-på-lag. På den måde kan du nemt tilpasse dig ændringer i kropstemperatur og vejrforhold.

Hold dig varm, hav det sjovt og nyd det. Vi ses derude.

Tilbage til blog